Studion Blogi - satunnaista pohdiskelua hiusmuodin ilmiöistä

Torstai, Tammikuu 18, 2024, 21:27

Hyvää alkanutta uutta vuotta 2024. Kovista pakkaista ja kauniista talvisäästä huolimatta tai siitä nauttien inspiroiduin koostamaan melko kattavan koosteen kevään ja ylipäätään tämän kauden hiustrendeistä.

Hiusmuodista puhuttaessa ei niinkään enää puhuta ns. kausimuodista, vaan puhutaan oikeastaan tämän hetken ”muodista”, ilmiöistä tai trendeistä.

Ilmiöt muuttuvat päivässä, tunnissa tai jopa sekunnissa. Erilaiset some- ja suoratoistoalustat mahdollistavat nopeasti näiden trendien siirtymisen meidän jokaisen nähtäville

 

Kevät ja valoisuus lähestyy ja on aika ottaa hiukset hallintaan, tehdä niistä näyttävä asuste, joka saa päät kääntymään! 

Heittäydy hiustrendien maailmaan ja inspiroidu ->

 

Hiusten muotoilusta todettakoon, että eri variaatiot Bobeista pyörii edelleen itsepintaisesti mukana ja hyvä niin, sillä onhan se toki hyvin toimiva malli moneen hiuslaatuun.

 

 

Italian Bob:

 

Italian Bob alkoi nostamaan päätään viime vuonna ja sen nousukiito vaan jatkuu.

Tälle leikkaukselle on ominaista leukalinjaa hipova pituus ja pyöristetyt, kasvoja kehystävät reunat. Hiusten tyveen pyritään saaman volyymia ja ne toimivat on parhaiten sivujakauksen kanssa.

 

 

Preppy Bob:

 Rakkaalla lapsella on monta nimeä. tämä malli poikkeaa edellisetä Italian Bobista tasamittaosuudella ja kulmikkuudella

Hailey Bieberin inspiroimana tämä on tullut super suosituksi viime vuonna ja kantaa erilaisina variaatioina myös tälle vuodelle. leikkaukseen voidaan yhdistää myös vahva otsatukka, joka tekee ilmeestä vielä enemmän tyttömäisen.

 

Minibob

On hiusten muotoilu lyhyempiin pituuksiin, joka voi pudota mihin tahansa poskipäiden välistä leukalinjaan. Lyhyissä bob-leikkauksissa yhdistetään pehmeitä ja lyhyitä hiuspituuksia, mikä mahdollistaa monipuoliset muotoiluvaihtoehdot.

Hiuksia voidaan myös pehmentää muotoilemalla ne laineilla ja kiharoilla.

 

 

 

Kitty Cut

 

Viime vuoden suosituimpia kerrostettuja hiusmalleja oli ehdottomasti Butterfly cut.  Kitty Cut on tästä vuoden 2024 versio. Näiden kahden mallien erona on oikeastaan se, että Kitty Cut on pehmeämpi ja enemmän koko kasvojen aluetta kehystävä kokonaisuus. Butterflyssa kevennys painottui pääasiassa otsatukan alueelle. Tämä hiusmalli sopii erinomaisesti vaikkapa Long Bobin uudistukseen

 

 

Hiusvärit 2024

 

Vuoden 2024 suosituimmista hiusväritrendeistä tulevat olemaan vaaleat sekoitukset. Nämä sävyt istuvat blondien ja vaaleanruskeiden väliin jäävään välimaastoon

Sävyt näyttävät luonnollisemmilta ja pehmeämmiltä kuin platinanvärisissä.

Tyylikkäämmät, hienostuneemmat värit tulevat hallitsemaan hiustrendejä ja viileämpiä sekä neutraaleja sävyjä sekoitetaan ns.lowlights ja highlights sävyjä, matalan kontrastin tyvisävyjä ja jopa lähes sinisiä punaisia sävyjä, kuten Cherry Colan punaista.

 

Winter frost:

 Monet valitsevat tummempia sävyjä talvikuukausina, mutta vaalennus kestää myös talvisäät. Kokonaisuus ratkaisee, sillä talven vaaleassa on mukana useita kylmiä vivahteita  kuten laventelia. Tämä väri vangitsee valon ja lumen kuten Beyoncé uusi jäinen blondi.

Instagram/@beyonce

 

Honey High lights

Toinen muunnelma vaaleasta on hunajainen blondi. Olemme nähneet sitä jo paljon uuden vuoden kynnyksellä: Keke Palmer, Kim Kardashian ja Rihanna ovat kaikki esitelleet tätä sävyä.

Tässä sävyssä on tärkeä jättää tyvialue hieman muuta väriä tummemmaksi ikään kuin varjostamaan hiuksia

 

 

Instagram/@dimitrishair

 

Vintage braun

Vuoden 2024 ruskeat värit muistuttavat hienovaraisia pähkinän ja muskotin värisävyjä. Siinä on menneen ajan havinaa ja on erittäin luonnollinen ruskean sävy, joka taittuu keltaisen ja vihreän puolelle ruskeaa

 

Instagram/@jacobrozenberg

 

Cowboy Copper

 

Cowboy kupari on ollut punavärien suosiossa jo viime vuonna, ja Cowboy-kupari ei tietenkään ole menossa minnekään. Kaikki rakastavat kaunista kuparia, ja jatkamme villitystä vuonna 2024

Se kuuluu ehdottomasti brunette-perheeseen, mutta siinä on kullan ja kuparin sävyjä. Tummempien sävyjensä ansiosta sillä on myös sävyjä, jotka ovat väriltään lähellä nahkaa, nimensä mukaisesti kuten cowboyn hattu

 

Käänteinen Balayage

 

 Käänteinen balayage on ehdottomasti uusi trendi. Monet ihmiset etsivät vähemmän huoltoa vaativaa väriä, ja tämä on täydellinen ratkaisu, jos sinulla on jo kirkkaita korostuksia, mutta etsit jotakin, joka on helpompi kasvattaa,

 Käänteinen balayage tarkoittaa sitä, että käytetään tummia sävyjä lähelle tyveä ja lisätään vaaleiden balayage raitojen sijaan tummaa low lights sävyjä. Näin saamme aikaan syvyyttä värisävyyn. Mikäli vaaleasta balayagesta on tullut liian kirkas tai ruskehtava, voi tällä tekniikalla piristää sitä säilyttäen samalla raikkaan sävymaailman.

 

Bambi blonde

 

Tämä trendiväri on sekoitus syvää hunajaa, vaniljaa ja peurannahkaa, jotka sekoitetaan saumattomasti yhteen erilaisilla raidoitus/ värjäystekniikoilla.

Sävyjen sekoitus antaa hiuksille täyteläisen, lämpimän lopputuloksen. Tämä väri sopii erinomaisesti vaaleille, mutta on myös loistava vaihtoehto bruneteille, jotka haluavat vaalentaa värimaailmaansa

 

Cherry Cola

 

 

Cherry cola, joka on lähes sininen versio punaisesta trendistä, mutta on syvempi ja tummempi kuin mitä olemme nähneet enemmän viime vuonna. Tämä sävy on oikeastaan violetin sävyinen punainen, jossa on sinisiä sävyjä.

 

 

Instagram/@dualipa

 

 

Pehmeä ombré eli Sombè

 

On yhdistelmä sanoista "soft" ja "ombré" ja joka tarjoaa luonnollisemman ja sekoittuneemman version perinteisestä ombré-tyylistä. Vuonna 2024 sombré tulee hallitsemaan hiusvärien näyttämöä, sillä se tarjoaa vähän huoltoa vaativan vaihtoehdon niille, jotka haluavat muutosta ilman dramaattista sitoutumista

 

 

 

Kampaukset:

 

Muotinäytöksissä ja pian varmasti myös katukuvassa on nähtävillä suuren suosion saavuttaneet, hiusnauhat ja rusetit.  Ne on sidottu poninhäntään, kiinnitetty nuttuihin ja koristavat hiusasusteita.  Valitse muhkeat sametti- tai satiinirusetit tai nauhat niin saat helposti näyttävyyttä kampaukseen tai ihan arkiseen hiuslookiin. Nauhat tulevat olemaan vuoden suurin hiusasuste ja trendiä voi kokeilla niin monella tavalla

 

 Volyymi

on asia, jonka monet meistä haluaa saavuttaa hiuksissamme ja se on keskeinen ominaisuus, jonka tulemme näkemään yleisesti vuoden 2024 hiustrendeissä. Tupeerausta ja hyviä volyyituotteita hiusten viimeistelyyn.

 

 Hääkamapaukset

Ajaton tai nykyaikainen?

Vain muutama vuosi sitten boho morsiustukka hallitsi häämuotia, Hollywood laineet ja sitten Sofia Richien taaksepäin suikaloitu hääkampaus innoitti monia. Perehtykäämme mitkä hääkampaustrendit nousevat keskiöön vuonna 2024.

On kuitenkin syytä muistaa, että hääkampauksissa ei ole sääntöjä - se on sinun päiväsi ja sinun hiuksesi. Trendit menevät ja tulevat.

 ---------------------

Pehmeä alanuttura on Ihanteellinen henkilöille, joilla on keskipitkät tai pitkät hiukset, tämä kampaus täydentää erilaisia kasvojen muotoja ja asuja.

Sitä suosivat erityisesti morsiamet, jotka etsivät siroa ja kestävää ilmettä, joka sopii saumattomasti yhteen sekä perinteisten että modernien hääpukujen kanssa.

 

Photo by:art4studio via Instagram

---------------------

 

Korkea nuttura on nostanut viime aikoina suosiota juhla- ja hääkampauksissa ja se sopii vaivattomasti yhteen huntujen, tiarojen ja muiden morsiuskoristeiden kanssa.

 "Tänä vuonna tulemme näkemään korkeiden, runsaasti tekstuuria sisältävien kampausten paluun", sanoo hääkampaaja Martina King. "

Ranskalaisesta twististä Audrey Hepburnin, Breakfast at Tiffany's -tyyliin, updot kokevat renessanssin."

Yksi hänen suosikkityyleistään on "Pammy Updo" - toinen ikoninen 90-luvun look, jonka Pamela Anderson teki tunnetuksi

Kampaukselle on ominaista, että hiukset on koottu korkealle päälaelle, joista hiussuortuvat laskeutuvat kauniisti alaspäin.

 

 

Photo by Jude Browne via One Fab Day

 

-------------------

Ns. Swept-back-tukka sopii monenlaisille hiusten pituuksille ja rakenteille. Tämä tyyli on erityisen imarteleva henkilöille, joilla on keskipitkät tai pitkät hiukset, sillä se antaa ilmavan ja luonnollisen tunnelman.

 

Photo by:

polishedstylejustine via Instagram

 

-----------------------

Kiharoista on tullut vallitseva trendi hääkampausten alalla useista syistä. Ensinnäkin ne tarjoavat monipuolisen hiuspinnan, joka mukautuu vaivattomasti erilaisiin hääteemoihin boheemista ja maalaismaisesta klassiseen ja glamouriseen.

 

 

 

Photo by:

kasia_fortuna via Instagram

-----------------------

 

 

Miesten hiukset 2024

 

Miesten kampausten maailma kehittyy ja tuo esiin tuoreita ja jännittäviä trendejä. Tavoittelitpa sitten klassista lookia tai jotain rohkeaa ja nykyaikaista, tämän vuoden miesten kampaukset tarjoavat monenlaisia vaihtoehtoja. Tässä blogissa tutustumme vuoden 2024 trendikkäimpiin miesten kampauksiin ja varmistamme, että pysyt tyylipelin kärjessä.

 

 

Modern Pompadour

 

Ajaton klassikko modernilla twistillä, pompadour on edelleen hallitseva voima miesten hiusmuodissa. Vuonna 2024 odotettavissa on muunnelmia, joissa on hyvin muotoiltu yläosa ja feidatut sivut, mikä tuo tähän ikoniseen tyyliin särmikkään tunnelman

@gq-magazine.co.uk

 

 

Textured crop

 Rikottu ja lyhyt päälliosa kasvattaa edelleen suosiotaan, sillä se on helppo hoitoinen ja tyylikäs vaihtoehto. Yhdistettynä tarkkaan feidiin ja yläosan rikkonaisuuden ansiosta tämä hiustenleikkaus vaatii säännöllistä muotoilua noin kuukauden välein.

 

 

 

Messy Quiff

 

Niille, jotka pitävät hieman sotkuisesta lookista tämä on täydellinen tyyli. Pidempi yläosan pituus antaa enemmän muotoilumahdollisuuksia

 

@fashionbeans.com

 

Kiharat Feidillä

Permanentit ovat palanneet myös miesten hiusmaailmaan. Yhdistettynä tiukkaan feidiin antaa se hauskan ja modernin ilmeen

 

 

 

Braded hair

 

Miesten punokset ovat edelleen vuoden 2024 trendi. Man bun vaihtuu letityksiin!

 

 

 

Tässäpä hieman ideoita tämän vuoden hiustyyleihin. Muistakaa, että ensivaikutelman voi tehdä vaan kerran. Useimmiten se alkaa hiuksista!

 

Nähdään,

 

-riikka-


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
(c)2022, All Rights Reserved
Studio Ell Oy
Artturi Kanniston Tie 10
02320 Helsinki
Studioellhelsinki( at) gmail.com
Osumalaskuri: 617549